Adatvédelem


A kezelt adatok

A Takforsys.hu (továbbiakban weboldal) látogatása során a statisztikai szoftver rögzítheti a látogatók IP-címét, a használt szoftverkörnyezetet, valamint a meglátogatott oldalakat. Ezeket az adatokat elektronikus formában tároljuk és csak aggregált formában érjük el.

A weboldalon bizonyos tartalmak csak regisztrációt követően érhetők el. A regisztráció során megadott személyes adatokat biztonságos adatbázisban tároljuk, a legteljesebb diszkréció mellett. A személyes adatokat a hozzánk küldött kérdések megválaszolása, támogatási igények mielőbbi megoldása vagy a letöltendő dokumentumok célba juttatása, valamint a későbbi esetleges jótállási igények gördülékeny intézése érdekében tároljuk.

Az adatkezelés célja

A weboldal által mért statisztikai adatokat a vásárlói élmény fokozására használjuk fel.

Valamennyi más adatot (ide értve a regisztrációkor megadott adatokat is) a termékek értékesítése és szolgáltatások nyújtása céljából kérjük be.

Fontos, hogy Ön az adatai megadásával nem járul hozzá automatikusan, hogy az Ön részére e-mailben továbbított hírlevelet juttassunk el.

Az adatkezelés időtartama

A statisztikai szoftver a látogatási adatokat csak aggregált formában őrzi meg.

A regisztráció során megadott személyes adatait kérésére töröljük a rendszerből. A törlést az info@takforsys.hu címre küldött e-mailben kérheti. Munkatársunkkal való kapcsolatfelvétel során birtokunkba került adatait a Takforsys, illetve jogutódjának fennállásáig őrizzük meg.

A szigorú számadású bizonylatokkal összefüggő adatokat nem áll módunkban sem módosítani, sem törölni.

Az adatokhoz hozzáférők köre

A szerver által rögzített látogatási statisztikákhoz kizárólag a Takforsys ezen adatok elemzésével megbízott munkatársai férnek hozzá. A felhasználói adatbázishoz a Takforsys megbízott munkatársai férnek hozzá.

Fontos figyelmeztetések

Valamennyi, az adatvédelmi nyilatkozatunkban közzétett metódus a Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatos eljárásra vonatkozik. A nem személyes adatok kezelésével kapcsolatban külön nyilatkozatot nem teszünk.

Adatvédelmi nyilvántartási adatok

Adatkezelő: Takforsys Információtechnológiai Kft.

Székhely: 1088 Budapest, Krúdy u. 4.

Nyilvántartási száma: NAIH-83413/2015