A BES12 infrastrukturális igényei


Amennyiben a BES12 Cloud termék mellett döntenek, úgy a BlackBerry biztosítja a szolgáltatás üzemeltetését és hosztingját (felhőalapú megoldás). Ez esetben a komplett BES12 infrastruktúra pár kattintással beüzemelhető, a működési költségek pedig folyamatosan alacsony szinten tarthatók. Elsősorban kis- és középvállalatok számára ajánlott megoldás.

Ha szervezete saját telephelyén kívánja üzemeltetni a BES12 infrastruktúra alapjait jelentő szervert, vagy szervereket (on-premise), az alábbi szempontokat ajánlott figyelembe venni: A szerver üzemeltetéséhez szükséges erőforrások meghatározásához érdemes felmérni, hogy hány eszköz csatlakozik majd a rendszerhez, milyen típusú kommunikációt folytatnak ezek az eszközök egymással, illetve a céges infrastruktúra egyéb elemeivel, valamint milyen szintű felhasználói aktivitás várható az eszközökön.

Ha még nem rendelkezik konkrét elképzeléssel azzal kapcsolatosan, hogy mobilflotta-menedzsment rendszerét hogyan fejlessze tovább, cégünk az előzetes igényfelmérést követően javaslatot tesz az infrastruktúra fejlesztésére, valamint teljes körű értékesítési és rendszertervezési támogatást nyújt meglévő és jövőbeli ügyfelei számára.