Funkciólista

 

ÁTFOGÓ KERESZTPLATFORMOS MOBILMENEDZSMENT A vállalati mobilkörnyezet egyre komplexebb felépítésűvé válik a változatos készülékek, operációs rendszerek, valamint tulajdonosi profilok révén.
PONT-VÉGPONT BIZTONSÁG A különféle szervezeteknek mindennél nagyobb szükségük van a végpontok közti adatfolyam megszilárdítására, ahogy a készülékek egyre több alkalmazást futtatnak és több kritikus állományt tárolnak.
MOBILESZKÖZ-MENEDZSMENT A minden eszközre kiterjedő, rugalmas és magas fokon skálázható mobileszköz-menedzsment minden, mobilflottát üzemeltető szervezet számára nélkülözhetetlen.
MOBILALKALMAZÁS-MENEDZSMENT A szervezeteknek ki kell alakítaniuk egy olyan mobilalkalmazás-menedzsment profilt, mellyel az informatikai részlegek felügyelhetik a szenzitív adatokat, ugyanakkor nem korlátozzák az alkalmazottakat.
MOBILTARTALOM-MENEDZSMENT A mindenre kiterjedő kommunikáció és csoportmunka támogatása komplex és költséges feladat, ráadásul biztonsági kockázatokkal is járhat. A vállalati adatok megosztása, szinkronizálása, valamint ezen fájlok védelme a tűzfal mögül átfogó és kifinomult mobiltartalom-menedzsmentet igényel.
AKADÁLYMENTES FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY A modern mobilmenedzsment-platformok nagymértékben automatizáltak, így a felhasználók és az adminisztrátorok munkáját is nagyban megkönnyítik.
SKÁLÁZHATÓ ARCHITEKTÚRA Az alkalmazottak egyre több eszközön keresztül érik el a vállalati adatokat. A viselhető eszközök és egyéb, internetre csatlakoztatott gépek számának dinamikus növekedésével a skálázhatóság kritikus követelmény egy jövőtálló mobilmenedzsment-platformmal szemben.
VÉDELEM A TÁMADÁSOKTÓL Szakértők szerint a mobileszközök a hackerek egyre vonzóbb célpontjaivá válnak. Azok a szervezetek, melyek nem veszik elég komolyan ezt a fenyegetést, súlyos következményekkel nézhetnek szembe a jövőben, a közvetlen anyagi károktól kezdve a büntetéseken át a jó hírnév elvesztéséig bezárólag.
ARCHIVÁLÁS ÉS AUDIT A szenzitív ügyféladatokkal dolgozó szervezeteknek szigorú archiválási és audit megfelelőséget kell teljesíteniük. Ennek hiányában a cégek súlyos pénzbüntetésre és hosszadalmas jogi eljárásokra számíthatnak.
RUGALMAS LÉTESÍTÉS Egy hatékony mobilmenedzsment-platform többféle létesítési forgatókönyvet támogat, beleértve a helyben telepített, felhőalapú és hibrid megoldásokat. A rugalmas létesítés a cégek számára lehetővé teszi, hogy megfelelő egyensúlyt alakítsanak ki a biztonság, a komplexitás és a költségszempontok alapján.